Wat doen we?

We begeleiden eigenaars die zich vragen stellen omtrent hun bestaand vastgoed.

We begeleiden zowel startende als ervaren investeerders in de vastgoedmarkt.

Lees hier meer over onze werking. Heeft u specifieke vragen of wilt u samenwerken?
Wat 1 2

U heeft vragen omtrent uw bestaand vastgoed?

Wat is vastgoedoptimalisatie?

U evalueert en bekijkt uw beleggingsportefeuille regelmatig, maar doet u wel het zelfde met uw vastgoed? Brengt het wel nog voldoende op? En wat zijn uw alternatieven? Is uw vastgoedvermogen optimaal gestructureerd en gefinancierd? Daar bieden wij een antwoord op met onze vastgoedaudit.

Heeft mijn eigendom ontwikkelingspotentieel?

U beschikt over een grond, woning of bedrijfsgebouw die mogelijks wel veel meer te bieden heeft dan het gewoon verhuren of verkopen. Wij onderzoeken het ontwikkelingspotentieel en brengen de stedenbouwkundige, financiële en technische aspecten in kaart samen met een duidelijk commercieel advies rond het ideale bouwprogramma. Wij kunnen u eventueel ook helpen bij de begeleiding achteraf.

U wilt graag in vastgoed investeren?

U wilt graag in vastgoed investeren maar u heeft onvoldoende tijd, ervaring of kennis ter zake om uit te zoeken wat voor u het beste product zou zijn? Dankzij onze jarenlange kennis en ervaring en ons uitgebreide netwerk kan Il Posto u op weg helpen. Wij brengen uw wensen en mogelijkheden in kaart en maken een advies op maat.

Een andere vastgoedvraag?

Il Posto helpt u ook bij andere vastgoedvragen. U wilt bvb een kantoor, handelspand of bedrijfsgebouw kopen of huren en wenst een onafhankelijk iemand aan uw zijde voor een afhandeling aan de juiste prijs en correcte voorwaarden?

U bent vastgoed professional? Klik hier.